Yaptığım şeylerden pişmanlık duymam ve en azından pozitif ayrımcılık yaparak ülkede bulunan "Femninazileri" daha da fazla şişirmiyorum, teşekkürler

40 yaşındaki bir erkeğe yer vermiyorken "oto kontrol" olarak adlandırdığın şekilde kadınlara yer veriyorsan bu ezikliktir. Bende otobüste yaşlı, hamile insana yer veririm. Bende bu ahlak ve görgü ile yetiştirildim. Ancak 40 yaşındaki bir erkeğe yer vermek için kalkmıyorsam eşit olan bir kadın için de yer vermek için kalkmam.
Üslubum ağır gelebilir çünkü pozitif ayrımcılık denildiğinde sinirlenen birisiyim, kişisel algılama lütfen.
Kitabı okumak istediğin yerden okumaya devam ediyorsun, yaptığıma eziklik deyip kişisel algılama diyorsun. Aynı şartlardaki insanlardan bahsetmedim belki anlama yetilerini ortaya çıkarır diye spesifikleştirdim ancak belli ki daha fazla karıştırdım kafanı. Feminazi şişirdiğimi kim söyledi konumuzla ne ilgisi var açıkla diyeceğim ama insan anlamadan anlatamaz o nedenle demiyorum birşey. Hayırlı forumlar. Buarada bu yazdıklarım sana kişisel algılayabilirsin ben önce giydirip sonra kişisel algılama diyecek biri değilim yakışmaz bana
Tartışmayın deyip bu videoyu atmıştım bende yavaştan tartışma moduna yuvarlanıyor gibiyim
https://www.youtube.com/watch?v=JR9e...ture=emb_title