SaatciAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli destek isterseniz pm atabilirsiniz
Sadece bilgi ve fikir alma amacindayim, ücret ödenecek bir durum yok sagolun..
KRmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flex yapisini kullaniyorum ama biraz daha arastirmam gerekeck sanirim tesekkürler.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Flex yada Grid kullanabilirsiniz.

Yaptığınızın altından yan yana 3 tane kutucuk ortalamak isteseniz:

<div class="container">
  <div class="wrapper">
    <div class="box"></div>
    <div class="box"></div>
    <div class="box"></div>
  </div>
</div>
Tesekkürler, Grid i biraz arastiriyorum, daha kolay geldi, ama var olanlada biraz ugrasayim diyorum henüz tam aradigim sonuclara ulasamadim sagolun
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Buradaki tek sayfalik kici kirik index sayfasina 15.000, yada 19.000 verecek halim yok... Bu kadari bile bana yeter aslindaama biraz gelistireyim dedim alti üstü.. Konuda actim ama Forum resmen, Kör tuttugunu ... Haline mi gelmis? Tabi yeri geldiginde her isin tutarina göre ödemek gerekiyor.. Elbette bir cok isimizi ücretle yaptiriyoruz ki zaten bir cok kisi ekmegini bu islerden kazaniyor saygim sonsuz , daha fazlasinida ödedim ama bu is o kadar etmez .. Adam gibi fiyat verilse yaptiracaktim ama o kadar da degil.. Bazi isleri kendin yapman gerekiyor, zira aktif kullanmayacagim sadece site bos kalmasin diye icerisine bir iki sayfa index sayfasi atacagim, Bu arada kendimi de gelistirme cabasindayim.. Iyi forumlar.