Merhabalar,
Sanırsam aramızdaki geçen konuşmalara sizlerin nefret ve çirkin söylemlerinizi DAHİL etmemişsiniz.
NOT: Karşılıklı tartışmaya veya yorumda bulunmayacağız.
@AprilSoft; yani moderatörün bize söz hakkı vermesi durumunda veya açıklama yapmamızı istediği zaman yanıt vereceğiz.
Sorulara cevaplarımız şu şekildedir:
- Sunucuya erişim sorunu yaşadım, IP değiştirdiler, tüm verilerim gitti:
Böyle bir şeyin olması mümkün değildir efendim. Bizler tarafından sadece ve sadece bizlerin tarafında IP adresi değişikliği sağlanmıştır. Sunucu içi kullanım tamamen sizlere aittir.
- Bunun üzerine aynı verdikleri şifre ve IP ile giriş yaptım, karşımda bambaşka bir bilgisayar var, RAM satın aldığımdan çok daha düşük, bütün verilerim gitmiş, PC'de farklı bir klasör/dosyalar var. Bunun üzerine biz bir şey yapmadık, her şey aynı vb. gibi bir şeyler söylediler:
Sizlere farklı bir IP adresi sağladığımızda, neden farklı bir kişinin sunucusunu sizlere verelim? hem de aynı şifre ile birlikte? Özellikleriniz düşük değildir. Aygıt Yöneticisi üzerinden kontrol sağlayabilirsiniz. Windows üzerinde disk genişletmeniz gerekmektedir. Otomatik sistem kurulumu sağlandığında veya manuel kurulum yapıldığında, sizlerin genişletme sağlaması gerekmektedir.
- Ödediğim ücretin iadesini istiyorum:
Sanal sunucularımızda herhangi bir İADE bulunmamaktadır. Satın alırken sizler hizmet sözleşmesini okumuş ve onaylamış oluyorsunuz. Tekrarlıyoruz ki bizler tarafından herhangi bir veri silme veya veri kaybı söz konusu değildir.
Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz.