Allah analı babalı buyutsun yusuf ali iyidir hocam yada muhammed ali
Neden iki tane isim koyuyorsunuz gerçekten nedenini merak ediyorum.
İsim öyle sallamasyon konulacak bir olay değil. Çocuğun geleceğini tayin ediyorsunuz iyice düşünün. Koyacağınız ismin ağırlı durumu herşey önemli. Basit gibi görülebilir ama değerli şeyler.
Öz Türkçe isimler koyabilirsiniz
Aybars
Aras
Sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
-Ömer Faruk-
Benim oğlumun adı Tunahan. Fikir olabilir hocam 🙂
Allah analı babalı büyütsün şimdiden, hayırlı uğurlu olsun inşAllah.
Fatih Mehmet olabilir.
Alparslan ismini beğeniyorsanız belki "Oğuz Kağan" da uygun olabilir

sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle
Hocam hayırlı olsun. Bir isim güçlü diğeri günlük daha iyş klur nacizane fikrim. Mu.med ismi çok ağırdır. O'nun hatırası var üzerinde. Ama Alparslan Yiğit bence iş görür hanımdan yana
Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Karel Kaan düşünebilirsin hocam. Benimde 2 ay sonra cocuğum olacak ismini kayra koyacağım
allah analı babalı büyütsün Yağız Efe
Ahmet Enes, Ali Burak, Emre Berk tabii soyadınızın da önemi var bilmediğim için bu şekilde öneri yaptım. Ayrıca Allah analı babalı büyütsün inşallah.
öz Türkçe isim koyun derim hocam ornegin: Barlas
Hayırlı uğurlu olsun.
- MERT
Allah Analı babalı büyütsün Hayırlı Uğurlu olsun insallah
Barbaros - Alparslan
Hocam hem eşinizin hem de sizin istediğiniz iki ismi yan yana getirerek oluşturabilirsiniz. Benim ismimin mesela bi adını babam diğer adını annem koymuş birleştirmişler Haktan Kerem olmuş

Memnunum açıkçası, bu isimin Türkiyede bir tek bende olduğunu düşünüyorum gerçekten ilginç bir orta yol bulmuş ailem.
2 isim koyulması mantıklı bence ailem bana Arap ismi koymuş keşke 2 isim koyup biri Türk ismi olsaydı. Değiştirmek istiyorum ama Pasaport da sıkıntı olur diye duruyor öyle
Ben degistirmeyi planliyorum. Umarim gelecek yil icinde baslayacagim islemlere. Benim isim degisikligi 3 ulkede bir cok belgeyi etkileyecek ama yine de degistirecegim.
Allah analı babalı büyütsün şimdiden, hayırlı uğurlu olsun inşAllah.
Alp Arslan
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah Ömer Asaf
Demir
Değerli Önerileriniz İçin Çok Teşekkür Ederim
Koyacağımız İsim :
Muhammed Tunahan