sio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Araçların piyasası sürekli değiştiği için net bilgim yok ben sadece eksper yapan eksperim.
Toyota corolla genelde üzmez. Japon aracı olduğu için yeni kasa 500 bin km de Toyota Corolla baktım, araçta terleme harici problem yoktu. Ama 500 bin km de başka bir araç olsaydı çok yağ kaçağı çıkar mesela.

200-350k arasına çok seçenek yok gibi. Clio 2-3 - Palio - Albea bunların manuelleri iş görebilir ama fiyatları nedir ne değildir bilmiyorum. Ama o fiyatlara otomatik araçlar yorabilir sizi. Otomatik aracın masrafı ağır olur. Kapalı kutu, söküldüğü zaman selam verdiğin usta 5-30 bin TL fiyat söyler.

Karar sizin ben karışamam. Fiyat ve piyasasını araştıran olarak siz daha iyi bilirsiniz.
Araçta 4 parça değişen var. Şase podye bir problem yok denmiş ama iyi incelemek lazım Linea aracının sacı incedir. Çamurluktan ufak bir darbede podye(kılıç sacı-tufek sacı) çok çabuk hasar alan bir araç bunlara bakmak lazım.
Sol arka çamurluk değişen oda mecbur direklerden kesip değiştiriyorlar sol arka direk işlemli çıkacak mecburen sol C direk diyede geçer. Motor için birşey diyemiyorum, görmek lazım ama yağ kaçakları, duman atma, üfleme de çıkabilir. +350k sürpriz yumurtadır.

iyi ki konu açmışım hocam çok sağolun teşekkür ederim