Türkçe proje: 48. gün
Abone: 173
yeni video atamadım. İzlemeler aşağı yukarı aynı gidiyor. Kanalda ivme yok. Kurgu bilgisayarı yoktu 2 aydır elimde. 2 gün önce geldi bilgisayarım. Bu hafta yeniden hareketlendiririm kanalı. Bakarız sürece.
Global Proje: 41. Gün
Abone: 670
kanal kendi yavaş istikrarında büyümeye devam ediyor. İzlemelerin çoğu aynı videodan aslında. Videoda öyle çok özel bir şey yok, ama kapağı iyi. Gelen izliyor sanırım yine de. 3-4 tane 5000+ izlenen video, 1 tane 150,000+, diğerleri de 500-1000 arasında.
Video izlemeleri globalken shortlar %30 Türkiyede izlenmeye devam ediyor. Bundan videolarda başlık dili önemliyken, shortlarda yükleme lokasyonunun etkisi olduğunu görüyoruz. Diğer yandan short başlıkları sadece ingilizce olmasına videoların izlendiği ülkelerde de biraz gösteriyor. Shortlar videolar kadar olmasa da fena abone getirmiyor. Aslında short değil, video remixi benimkiler. Az izlenenleri önce gizliye alıyorum, ertesi gün de siliyorum. Short izlenme ortalamasının gösterim sayısı ile bağlantısı var bence. Kriterlerden biri olarak tabi.
Bir kaç Rusça yorum yapılmıştı bazı videolarda. Videoların Rusya izlemeleri arttı bir anda.