UBB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun.beteri olmasın
Rfatdmr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Sağolun arkadaşlar.

denizpolatim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam
Hiç birşeyle müdahale ettirmeyin kendiniz yaptırın satarken hasar tramer yok ama ufak bi kazası var bu resimleride gösterirsiniz hasar kayıtlıdan daha çok alıcısı çıkıyor bence
Sağol hocam, kaskoyu bozmaya gerek yok diyorsunuz yani. Bende öyle düşünüyorum.

darpkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Her türlü sen suçlusun takip mesafeni korumadığın için. Hız bölü/2'dir genel olarak. Aynı şekilde bende kaza yaptım zincirleme takip mesafesinden kusurlu çıktım. Hatta ben öndeki araca vurmadım bana arkadan çarpan aracın vurması ile vurdum o şekilde ceza yedim.

Kaskoyu bozarsanız saçma sapan değişmeyen parçalar bile değişir kasko uğraşmaz. Far ayaklarında kırık var ise kasko farı bile değişir. O şekilde olursa astarı kılıfını geçer. Gidin bir tanıdık bir yere fiyat alın. Bakalım ne kadar çıkıyor. Karşılayamayacağınız bir mebla ise o zaman bakarsınız ama ciddi bir şey yok gibi duruyor benim ön görüm.

Tekrar geçmiş olsun.

darpkaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tekrar baktım, kaput boyasız göcük düzeltme ile sanki hallolur, kasmıs bir ayar çekilir. Tamponunda tırnaklar kırılmış gözüküyor, geri kalan kısmı düzeltilip boyansa bile sıkıntı yok plastik parça nasıl olsa canınızı sıkmayın.
Sağolun hocam, tahmini ne kadar masraf çıkar? Bu arada kaputu bakıp içeriye bakamadım, tekrardan kapatamam diye. İçeride bir sıkıntı olmadığını tahmin ediyorum.
Bu arada buna benzer kazaya karışmış bir Toyota sahibi aracını servise götürdüğünü ve hem kaputun hem ön tamponun değiştiğini söylüyor.

Bu arada bir resim daha ekledim hocam

fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaskodan yaptır karşı tarafı trafik sigortan halleder.
3 5 binlik hasar yok sende
Sağolun hocam, kaskoyu bozmaya değer mi? Buna benzer kazaya karışmış bir Toyota sahibi aracını servise götürdüğünü ve hem kaputun hem ön tamponun değiştiğini söylüyor.