AcilCreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
  1. Ülkenizi değiştirseniz bile değiştirdiğiniz ülkede şirketiniz ve banka hesabınız olması gerekir.
  2. Shopify payments sms göndermez, yanlış bilgi.
  3. Azerbaycanlı dostlarımız sanırım silkelemeye çalışıyorlar milleti, bu da garipmiş.
cevabınız için teşekkür ederim. 1. madde'ye şöyle cevap verebilirim: ingiltere şirket ve wise banka hesabı var. fakat bunların olmasının yanı sıra yukarıda arkadaşın yaşadığı problemi belirttim. ayrıca forumda bu konu ile ilgili konularda yazlarınızı da gördüm. bu yöntemi kullanmak için fiziksel olarak o ülkede yaşanması gerektiğini söylemişsiniz. acaba arkadaşın yaşadığı temel sorun bununla ilgili olabilir mi? fatura bilgileri kısmında adres olarak şirket adresini girmesi...
(2. madde için) shopify payments kullanan bundan bahsetti. tekrar sordum, tekrar onaylattı. (belki sms avrupa ve ABD için değil de hindistan'a satış yaptığı için sms kodu gidiyor. ayrıca kendisi test denemesi de gerçekleştirince doğrulama kodu geliyor. büyük ihtimalle her ülkenin veya bölgenin banka kart ödeme sistemi farklı işliyor. )
benim paragrafın sonlarında sizin de 3. madde de bahsettiğiniz de salında 1.maddeyle ilgili. tabi ki her daim dikkatli olmakta fayda var. sizinle paylşatığım sadece bir fikirdi. bu fikri size danışmam onu kabul ettiğim anlamına gelmiyor. sadece sizin bu konuda bilgili olduğunuzu varsayarak böyle bir durumdan bahsettim.