Merhaba, Tamamen kendi smm panelinizi kurmak gibi düşünebilirsiniz. Alan adı alırsınız ve smm paneliniz kurulur. Sonrasında müşterileriniz sizden hizmetleri satın alır arka planda istekler bize gelir ve biz teslim ederiz. İsterseniz 1 tl olan servisi 2 tl ye de satabilirsiniz 0 tl ye size kalmış. Varsayılan olarak biz %30 karlı olarak sisteminize ekliyoruz. Ödemeleri siz almaktasınız. Tüm panel altyapısı size aittir. Ödeme entegrasyonlarını eklersiniz ve sadece sitenizi tanıtmak kalır. Resim ile açıklama yapalım.
Anladım. Bu durumda sizin servislerinizi üzerine kar koyarak satmış oluyoruz. Kullanıcı sizden 100 liraya alacağı şeyi örneğin bizden 120 liraya alıyor. İşine yarayan mutlaka oladcaktır. Güzel fikir ama şöyle bir durum da oluşuyor. Ben bu sisteme hiç dahil olmayıp referansa dahil olsam kullanıcı 100 tl ödeyip siz 90 tl alıyorsunuz ben 10 tl. böylece hizmeti kullanıcı pahalıya almıyor ve ben 10 tl kazanıyorum. Yanlış anlamayın sistem çok kişinin işine yarar ama böyle de enteresan bir durum da var.