* Şikayetçi olduğum üye: @uzmanhost;
* Şikayetçi olma nedenim: fatura ve hizmet durdurma ile tehdit etmek
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba,
Bu firmada bulunan 2 adresin hata vererek açılmadığını fark ederek bildirim açtım, php üzerinde sorunlar tespit ettiklerini ve taraflarınca düzelttiklerini ilettiler.

Bende;
'Valla birşey söyliyim mi ? Siz bir ileri bir geri gidip geliyorsunuz, yok taşıma yok ip değişimi derken çalışan sistem çalışmamaya düşüyor. o yüzden hit kaybı yarattığınız için teşekkürler.'
şeklinde cevap verdim.

ve ardından; 'Lütfen dikkate alın ki hiçbir sistem kusursuz değildir ve ara sıra anlık veya planlı kesintiler yaşanabilir. Ayrıca, firmamız, müşteri ilişkilerini olumsuz bir şekilde etkileyebilecek aşağılama durumlarına karşı hoşgörüsüz bir tutum sergilemek istememektedir.

IBAN bilginizi bizimle paylaşabilir misiniz?

Kullanmadığınız günler için iade sürecini başlatacağız. Ne yazık ki, daha fazla işbirliği yapmak istemediğimizi belirtmek isteriz. ' şeklinde cevap aldım.

Daha bu yazdıklarına cevap vermeden; 'Tarafınıza IBAN bilgisi ile ilgili geri dönüş yapmanız beklenmektedir. Geri dönüş olmadığı takdirde 24 saat içerisinde paketiniz askıya alınacaktır.
' şeklinde tekrar yanıt aldım.

Nedenini sorduğumda ise; '
Firmamız, sizinle olan işbirliğini sonlandırmak istemektedir.' şeklinde cevap alıyorum.

Kendilerine alışveriş tarihime ait olan faturamı istediğimde ise; 'İadeniz gerçekleştirileceği için öncelikle faturanız iptal edilecek, ardından iade işlemi tamamlandıktan sonra yeni faturanız kesilecektir.' şeklinde cevap almaktayım.

Yetkili arkadaş buradaysa eğer; 27/04/2023 tarihine ait faturamı rica ediyorum.

Ayrıca benden yada sitelerden kaynaklı bir problem olmadan 24 saat içerisinde paketi askıya almak doğru bir hareket midir ? merak ettim açıkcası.

Kanıt olarak sitelerinde bulunan #1052 numaralı destek talebidir. Umarım silmezler.

Teşekkürler.

Güncelleme: Farkındayım rekabet ortamı var ancak hosting firması önermenize gerek yok, pm de göndermenize gerek yok, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.