serhat1972 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada satıcılar kadar alıcıların da payı var.
30 liraya sundugum bir hizmet icin bir kisi iki gun soru sordu surekli. Ikinci gun ayni sorulari emin olmak istiyorum diye tekrar sorunca tepem atti ama musteriye hic yansitmadim.
En son tamam alayım dediginde kusura bakmayin stogum bitti dedim.
Evet urun satıyoruz ama zamanimiz sattigimiz urunden degerli. Siz ciddi aliciysaniz zaten ona gore yaklasiyoruz. Ciddi olmadiginizi hissettigimizde de cevap vermiyoruz.
Bende satış yapan birisiyim hem normal hayatımda hem forum içerisinde. Dediğiniz normal anlayabiliyorum bazen böyle müşteriler gelebiliyor, fakat bunlara da alışmak gerekiyor. Bunlar hayatın her yerinde olabilecek insanlar. Son cümlenizde biraz bana ithafen konuştuğunuz için de cevap vereyim. Açtığım konuda ne istediğimi gayet açık bir dille belli etmeme rağmen hem satıcıların ne dedikleri anlaşılmıyor hem de tabiri caiz ise ayaklarına çağırıyorlar bu yüzden böyle bir konu açtım. Aslında ne alacağımı o insanı darlamamak için harfi harfiyen yazmama rağmen bununla karşılaştım. Bunun sonucunda böyle bir konu açıldı. Yazdığınıza tekrardan dönecek olursak, gerçekten elden gelmiyor gerçekte de forumda da en az 1000 kere karşılaştığım bir şey her yerin bir delisi olurmuş, takmadan geçmenizi öneririm hangi birisine sinirleneceğiz ki?