Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ben onlardan birisi değilim de online ortamda ne bekliyorsunuz onu anlamaya çalışıyor şuanda forum Her insanın iletişim ve satış teknikleri size uygun olmayabilir. Mesela konu açıp milleti azarlar gibi konuşmak yerine direkt olarak hizmet almak istediğiniz kişi ile iletişime geçip çözüm odaklı olsanız daha samimi gelir.
Kimseyi azarladığım yok hocam, üslubum sert olabilir bunun için üzgünüm fakat gerçekten artık iş bilmeyenler gına getirdi. Online olsa bile kişinin kendini geliştirmesi gerekir, bir çok genç kardeşimiz buradan harçlık çıkarıyor, belki de ailesinden para almamak için burada çalışıp didiniyorlar fakat ciddi anlamda üslupları bu olduğu için kaç tane potansiyel müşteri kaçırmışlardır. Bu arkadaşların dikkat etmesi için açtım bir nevi. Online ortam da olsa diğer forumlara nazaran en el üstündeki forum bu, şimdiden bunu yapıyorlarsa ileride kurumsala geçtiklerinde sorun çekerler, çekmesin arkadaşlar. Tek kişiye gidip ders vermektense genele açayım gören belki dikkat eder diye açtım.