Uzunera221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam haklı olabilirsiniz fakat hangi sektör daha iyi ki hepsi birbirinden zor yani başka bişey gelmiyor hani bı ek gelir sağlamak istiyorum onun için uğraşıyorum hani ilerleyen zamanda kendim kodlama vs ogrenmeye çalışırım sonra işleri düzene soktuktan sonra büyük ihtimalle site o zamana kadar müşteri potansiyeli gelir diye düşünüyorum
ben üstte yazılanlara pek katılmıyorum hocam, haklılık payları kesinlikle doğru ama bu kadar da karmaşık bir iş değil. size tavsiyem e-ticaret scripti satmayın. kurumsal script satın, başınız ağrımayacaktır. biraz detay açacak olursam hazır scriptlerin çoğu php açık kod kaynaklıdır. burada php sürümünü bilmeniz yeterli olacaktır. ben sizden scripti aldım şuraya şu alanın gelmesini istiyorum diye talepte bulundumn ve bunu illaki php ile admin paneline entegre etmenize gerek yok.. html css ile o adamın istediğini 30 dakika içinde yapabilirsiniz. zaten scriptlerin çoğunda herşey var. ne isteyebilir ki.. ben bu durumu yaşadım. hazır scriptte birçok firmaya kurdum ve istedikleri sadece buraya bu gelsin şuraya şu gelsin. admin panelinde olmayan şeyler ki.. bunu scripti yazanda dediğim şekilde yapacaktır büyük ihtimalle.. e-ticareti de wordpress ile yapın en temizi. amerikayı baştan keşfetmeye gerek yok hocam. sıfırdan yazdığınız gerek e-ticaret scriptini gerek kurumsal scripti 50 100 300 liraya ne satarsınız ne de 1 2 bin liraya kurarsınız. hazır alırsanız hızlıca kurarsınız.. benim anlamadığım biz webmasterların olayı ne ki?? herşeyi bilmemiz gerekmiyor. bir şeyde uzmanlaşıp diğerlerinde bilgi sahibi olmak ve yaptırabilmek veya hızlıca müdahele geçici çözüm bulabilmek gerekiyor. velhsasıl bence temiz sektör dediğiniz şekilde yapabilirsiniz. html öğrenmeniz max birkaç gün, css orta seviye iş görecek seviyede birkaç gün yeterli olacaktır.. vesselam