arkadaşlar selam forumda baya yeniyim verilen işleri çabuk anlarım iş seçmem maddi durumlardan dolayi da sitede iş bulmaya çalışıyorum ama sırf yeniyim diye birsürü engel çıkıyor tavsiye verebilirmisiniz ( kolay işleriniz varsa pm de atabilirsiniz ) teşekkürler veya forumda işime yarayacak bilgileriniz varsa herşeye açığım
1. Öncelikle eğitim yazmayı öğrenmeniz gerekiyor. İçerik, dil, kalite vs önemli değil. Para kazandırıp kazandırmaması da önemli değil. Buradaki tek önemli konu ürününüzü 1 tl den açık arttırmaya satışa koyduğunuzu vurgulamanız gerekiyor.
2. Tabi bunun için kurallara uymanız lazım en az 5 ticaret vs. Siz de hemen bana ne satabilrsiniz diye konu açın her gün açılanların yanında ve gerekli şartları yerine getirin.
3. Artık ilan açabilecek bir r10 üyeliğiniz var, hayırlı olsun. Şimdi tek yapmanız gereken reklam çıkmak. Merak etmeyin bunun için para harcamanıza gerek yok. Hemen profilinize eğitiminizi satacak bir imza ekliyorsunuz. Sonra "ne kadar yakışıklıyım", "israil ktil", "şu kadar para gömdüm bi gecede" gibi olabildiğince dikkatleri üzerinize çekecek popüler olacak konular açıyorsunuz. Gelen her mesaja da teker teker yanıt verin, sakın toplu alıntılamayı kullanmayın. Bu sayede konuyu daha rahat popülere taşırsınız.
4. Satış konunuzda da sakın ürün ile ilgili detay vermeyin ve detaylar için mutlaka pm yoluyla ulaşılmasını ve konuya yazılmasını sağlatın. Sebebini bir önceki madde de yazıyor zaten.
5. Açık arttırma istediğin rakama ulaşmadı mı? Evdeki diğer 7 kuzenden birisinin r10 hesabıyla yeni teklif vermeyi sakın unutma. En önemlisi de bunları yaparken bir yandan diğer kullanıcılara da "Çok isteyen değil bedelini ödeyen alır" gibi küçük latifelerde bulunmayı, yaptığın işten keyif almayı unutma.