Giant Bomb muhabiri Jeff Grubb, Sonynin orta nesil PS5 güncellemesi üzerinde çalıştığı iddialarını doğruladı.
PS5 Pronun muhtemelen Eylül 2024te piyasaya sürüleceğini öne süren Grubb, Şu anki özellikler, henüz tam olarak belirlenmediği için olasılıklar arasında değişiyor, diye belirtti.
Büyük olan şey, bu sistemin destekleyeceği özellik, Sonynin kendi DLSS benzeri çözümü, burada kendi makine öğrenimlerini kullanarak görüntüleri iyileştiriyorlar, böylece ekrandaki şeyleri gerçekten yüksek çözünürlükte ve yüksek kare hızında çalıştırabilecekler ve bunu yapmak için PS5 Proa kendi donanımlarını ekleyecekler.
YORUM: Ne PS5 de ne de Xbox Serieslerde, PS3 ten PS4 e geçtiğimiz zaman veya 360 dan One a geçtiğimiz zamanki gibi bir yapım yok bence. Ayrıca PS5 zorlandığı, hatta ps4 ün bile çok kötü oynattığı bir tane oyun olduğunu düşünmüyorum. Grafik olarak Alan Wake 2 belki olabilir zaten sadece yeni nesile çıktı ama işte 1 tane var.
Kaynak:
https://teknoly.com/ps5-pro-eylul-2024te-gelebilir/