ben cevap vermek isterim şahsen, evet ''SEO ile ilgili yok backlink paketi yok footer backlink bu SEO sadece backlink ve tanıtım yazısından mi ibaret'' bu yazdığınız gibi sadece backlink tanıtım yazısı vs den ibaret, elbette burada okunabilirlik deriz, hız deriz, optimizasyon deriz, hatta abartırız içerik deriz abi deriz içerik çılgın önemli can damarı, kelime araştırma vs vs vs vs inanın ben 155 tane uzmanlar 555 tane sayar, ama ben fikri mi belirteyim aynı sizin dedikleriniz olmazsa yazdığınızı kimse okumuyor, google artık siteleri öne çıkarmıyor, sosyal medyada siz paylaşıyorsunuz siz okuyorsunuz, çünkü Twitter, Facebook gibi yerler artık paylaşımınızı öne çıkarmıyor, her biri google+sosyal medyalar paranın peşinde bana diyor sponsorlu reklam ver seni yükselteyim, bunun içinde hem sosyal reklam, hem backlink footer reklam alıp anahtar kelimelerde yükselmeden size belki biraz sonra kişilerin anlatacağı seo'lar hepsi boş, elbette linç'de gelebilir ama cevap vermem şükür bende yıllardır içindeyim hepsi deneyimlendi, 20 yaşında sitelerime bile günde 5 kişi giriyor, içinde 150 bin tane haber var, teması özel yazılım vs vs vs herkese iyi forumlar