SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncelikle harika bir konu, teşekkür ederim böyle beyin fırtınası yarattıgınız için.

yapay zeka zaman sorununu mutlaka çözecek, evet şuan saniyelerce bekletiyor fakat yeterli soru-cevap verisi oldugunda size bir siteden çok daha hızlı, çat diye sonucu verecek. zira siz daha yazarken algoritması çalışmaya başlıyor ve siz son harfi yazdıgınızda aslında ihtiyacınızı, sorunuzu çözmüş ve sizden önceki sorular ile hazır olan cevabı çat diye yapıştırdıgında o sorun ortadan kalkar. yani ben AI teknolojilerindeki bekleme problemini genel olarak geçici görüyorum.

seo devam edecek elbette, fakat içerik siteleri için tehlike çanları çalıyor =)

AI inşaat hizmeti veremez
AI eticaret hizmeti de veremez

AI sadece bilgi verir, kod yazar, görsel hazırlar, içerik üretir, adres tarifler vs.

AInin yapabileceği işlerdeki siteler için ciddi trafik kayıpları yaşanacak diye düşünüyorum bir kaç yıl içerisinde. Fakat diğer siteler için böyle bir tehlike görmüyorum.

Şöyle de bir fikir atayım ortaya, Yapay zeka SEO çıkacak. Yani Google algoritması gibi AI algoritmalarına kafa yoracagız. Ben chatgptye soru sorunca sonuçta interneti tarıyor ve kaynaklardan bilgiler veriyor, o cevaplara ben nasıl girebilirim peki? yapay zeka seosu dediğim gibi gün gelecek, Google gibi, Chatgpt veya alternatifi AI sorgularında öne çıkmaya çalışacagız

Konuya güzel değer katmışsınız hocam. Ellerinize sağlık dediklerinize katılmakla beraber, ai kısmı Google'a çok maliyet yaratıyor. Bakalım teknolojiyi tersine ilerletmeyi deneyecekler mi? Telif hakları için ücret ödemesi yapacaklar mı...