looktr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arama motoru için tüm internet içeriğini indekslemek başlıbaşına maliyet ve emek istiyor. Cesaretiniz için tebrik ederim.
Ancak indeksleme yapsanız bile önünüze algoritme tasarımı ve arama fonksiyonları engeli çıkacak.

Benim de aklımda uzun zamandır arama motoru benzeri fikirler var. Sadece fikir verme olarak katkı yapabilirim.
Çok teşekkür ediyorum güzel görüşleriniz için, düşünmeniz bile yeterli destek olmayı sağ olun,
arama motoru yapmayı ben 2019 da girişimcilik destek programlarıyla denedim, sponsorluklarla devam ettirdim 1 yıl korona sonrası kapatmak zorunda kalmıştım,
şimdi güzel bir domain aramasitesi.com bulunca kaçırmayayım bir daha başlatayım daha güzel ve yapay zeka destekli yapayım istedim
şu anda algoritma olarak aslında yapay zeka ile sitenin anahtar kelimelerini kendi buluyor, kategorisini belirliyor, pagerank veriyor, backlinkleri ve linkleri analiz ediyor vb...
botlar gezdike işliyor bu verileri o nedenle günde 10bin url anca gezebiliyorum bu kapasitede
bir sponsor geldi sağolsun vds verdi ondada bir kaç bot çalıştırabiliyorum
hayırlısıysa güzel bi arama motoru olacak, umudum var
elbette global arama motorlarının yerine geçmez ama en azından bizim webmasterlarımıza bir backlink kaynağı bir seo referansı olabilir diye düşünüyorum, dizin sistemini o yuzden kuruyorum.