Okumanın yaşı yoktur ama ben olsam okumazdım.
Çünkü sadece işsizliğini ötelersin. bir an önce iş sahibi olman yada meslek öğrenmeni öneririm.
bir yıl hazırlık 5 yıl da okul desen, eder sana yaş 28. askerlik psikoloji falan filan derken yaşın olur 30. yani çok geç kalırsın.
Ekleme:
Bazı arkadaşlara cevabım olsun.. Tıp fakültesinin altı dönemini de birincilikle bitirdim. Tıpta uzmanlığımı 5 yılda hiç uzatmadan bitirdim. ama hiç bir zaman iki ayda ders konuları öğrenemedim. öğrenirim diyene helal olsun.
30 yaşında normalde doktora biter. Bu nedenle ben yaşında okunması gerektiğini düşünüyorum. Bende şu anda Hem hekimlik yapıyorum hemde Kamu yönetimi (AÖF) okuyorum ama sadece spor olsun diye okuyorum.
ikinci üniversite okuyanlar da meslek değiştirmek için değil, kalifiyesini artırmak için okuyordur diye düşünüyorum.
Bunlar benim düşüncem....
Kısacası yapılması gereken her şey, yaşında yaşanmalı...
bende ikinci üniversiteyi spor olsun diye yazdım seneye yurt dışı için bazı planlarım var eğer olmazsa 3.bölümümü yazacağım