seneler evvel bir dönem nakite sıkıştığım zaman ben konu açmıştım istediğiniz script x fiyat şeklinde. konum direkt olarak sorulmadan w4rez ürün satışı yasaktır diyerek kilitlenmişti
şuan havada uçuşuyor. kılıfına uyduran satıyor. themeforest/codecanyon ürünlerini hesapsız satmak yasak, reskin ettiren satıyor. 2-3 senedir böyle geçinen tipler var forumda.
yazılımla alakaları yok, destek yok, güncelleme yok. mesleğimizi ve sektördeki işimizi lekeliyorlar, potansiyel müşterileri daha ucuz fiyat ile aldatıp gasp ediyorlar. daha söylenecek söz yok.
işin kötü tarafı yönetime bunu defalarca bildirdim fakat ciddiye aldıklarını sanmıyorum. herhalde yazılım/uygulama satışları pek umurlarında değil veya güzel trafik kazandırıyor.
müşteri geliyor forumda x kişisi şu fiyata satıyor diyor. o kişiden dolandırılan kaç tane müşterim var oysa ki.
ancak konu tam manası ile dolandırılma olarak adlandırılamadığı için yani yaptıkları kılıfına uydurulduğu için kişi şikayetçi olamıyor. aldıkları şahıs ile tamamen kötü olup verdikleri para yansın da istemiyorlar. böyle bir çıkmaza sokuyorlar insanları
ucuza ürün alacağım derken eldekinden olan kişi, başına geleni fark etse de mecburen ümidini parayı verdiği kişiye bağlıyor.
bize gelen müşteriye durum böyle böyle açıklasak doğru değil sonuçta müşteri bu şahsı bize rakip görüyor.