Satış adet (sales) miktarı önemli mesela ben sıfırdan 6 yıldır e-ticaret sitesi yapıyorum resmini bile göstermiyorum artık 1 tane bile satmasam da ondan, direkt 135 bin vs diyorum bana ne opencart woocemmerceden vs onlardan canım sıkılınca kuruyorum öylesine geçen 10 bin tane ücretsiz kurumsal wordpress teması buldum tema test etmekten sıkıldım bi host sermaye olsa hepsini tanesi değil 10 tlden satacam

ama şöyle 1 milyon satış 10 milyon gelir hayali var yoksa bankalar benden çok kazanır eft havale ücretinden dolayı
Ayrıca satış hakkı olan yazılımlarda var varsa imkanın mesela 40 tane script 500 tl mi al onu da listene koy de ki bu 40 script 500 tl şu özel yapım 100 bin tl isteyen istediğini alır.
Genelde özel işler yapanlar herkesin her yerde bulacağını ucuzdan satıyor tabi destek 0 (sıfır) nasıl destek versinler butonun kenarı biraz daha yuvarlak olsun yazı tipi biraz farklı olsun şuraya da slider gelsin panelden düzenleyeyim dediler mi scriptin o özellikleri yoksa 40 tanesini 500 den satan adam bu işleme 1500 isteyebilir
Kısacası taktik basit öncelikle hiç kodlama bilmeyip satılacak digital ürünleri buluyorsun sonra ucuzdan sallıyorsun dan dun eden olursa takmıyorsun 3-5 kuruş verdiniz hesabına yatıyorsun

Sonra özel çalışma isteyen olursa yaparsın bir şeyler.
Taban fiyat değil ama zaten fiyatı eleştirmek yasak diye biliyorum sonuçta tavan fiyatta yok