Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla hocam amazondan çok rahat +500 alışverişim vardır, inanın sadece 1-2 keresinde mağduriyet yaşadım, ondada çok hızlı aksiyon alındı ya çakma ürün geldi resimdekiyle alakasız para iadesi aldım mal sizde kalabilir dediler, yada kırık defolu çıktı bize yollayın biz yenisiyle değiştirelim dediler, herşeyim sağlam eksiksiz denildiği gibi geldi, evet bi yanlışlık olabilir, ama ben aldığım hizmete bakarım, amazon benim için artık vazgeçilmez gibi bişey, ilk elimin gittiği yer amazon artık aradığım şey varmı burada bakıyorum yoksa yerli sitelere bakıyorum 3-5 kuruş fark olsun umrumda değil, prime üyelik bedava kargo ücretsiz oyunlar içerikler vb derken aslında şuan hala bedava...beni anlayacaksınız bir gün ama çok geç olacak ona yanıyorum, satıcı beyanı esastır deyip sizi asıl mağdur eden firmalardan bi gün kolunuzu bacağınızı kurtarmak için dua edeceksiniz, yada yüklü bi alışverişte ne kargo firması ne firma ne satıcı üstüne almayacak.
Çok fazla katılıyorum, bir şey alırken artık fiyatı fazla olsa bile amazondan alırım/alıyorum.