Öncelikle herkese merhabalar,
Son 2 aydır başımdan ilginç olaylar geçiyor. Başlığı gören herkes muhtemelen pavyona gidip bir kadına aşık olduğumu sanarak girdiniz bu konuya ama durum öyle değil.
Ben 2 önce bir kadın ile tanıştım sosyal medya üzerinden. Tanışma sebebimiz, birbirimizi tanımak için değildi o benim ağzımdan bir laf almak için bana yazdı. Sonrasında durum çok farklı yerlere gitmeye başladı ve asıl konuyu unuttuk birbirimiz hakkında konuşmaya başladık. Kendisi Antalya'da yaşıyor ben ise Bursa'da. İhtimal dahi vermediğim bir ilişki başladı derken, kalktı oradan yanıma kadar geldi 3 gün benimle kaldı, şehri gezdirdim yemekler yedik eğlenceli vakit geçirdik. Sonra ben onda birşeyler olduğunu anladım. Benden sakladığı birşeyler var gibiydi. Bunu ilk geldiği gün anlamıştım ama huzurumuz bozulmasın diye gideceği son gün sormaya karar verdim ve sordum.
Benden ne saklıyorsun dedim. 3-4 dakika sessizlik oluştu gözlerinden yaş geldi cevap veremedi. Sorumu tekrarladım ve arkasından bombayı patlattı. Mekanda çalıştığını itiraf etti. O an tabi çok kötü oldum ama aslında direktte kabullendim. Olabilir dedim insanlar hata yapabilir önemli olan bu hatalardan geri dönebilmektir dedim.
Kadın ile aramızda ciddi bir evllik muhabbeti oluşmuştu. Aradığım para değil huzur diyor sürekli. Ama bir türlü güvenemiyorum. Evlendikten sonra bir gün kaçıp gitmesinden korkuyorum çünkü böyle hikayeler çok duydum. Bu arada ben 26 o 25 yaşında.
Sonuç olarak böyle bir mekanda çalışan kadınla evlilik yapılır mı? Geçmişini sineye çekebilir misiniz
insanların başına hayatta her şey gelebilir ama, bu durumda kalmak da aşırı zor Allah yardımcınız olsun
kişisel görüşüm bence vazgeçmek en iyisi olacaktır. Çünkü tek size değil yakınlarınıza ailenize zararı bile dokunabilir. ( kişisel görüşüm )