TikTok'un erişimi gerçekten mükemmel, diğer platformlarıda denedim üst üste milyonluk izlenme ve takipçi sadakatini sağlayabilen başka platform görmedim.

TikTok'da genel olarak ne atarsanız tutuyorda ekstra tricklerde var:

1. Güncel popüler sesleri kullanmak, bulmak için tek yapmanız gereken keşfette dolaşmak önünüze çıkan videolardan yakalayabilirsiniz.
2. Popüler akımları yapmak, güncel hastagleri takip etmek.
3. Videoların üstüne yazacağınız yazılar keyword olarak geçiyor tiktok algoritması video içerisindeki yazıları tanımlayabiliyor kitle hedefleme için kullanabilirsiniz bunu.
4. Capcut şablonlarını kullanmak, TikTok kendi video editleyicisi üzerinden yapılan videolara ekstra etkileşim verebiliyor.
5. Konum bilgisi eklemek, keşfette 10 videodan 2 sinde konum bilgisi var nedensizce öne atıyor bu özellik.
6. DÜZENLİ PAYLAŞIM en önemli madde kesinlikle bu tiktok kendisine bağlı insanları seviyor bu nedenle düzenli paylaşım yapın.
7. Canlı yayın yapmak. 1000 takipçi olduğunuzda canlı yayın açabiliyorsunuz canlı yayınlarda keşfette gözüküyor ve hesabın canlılığını arttırıyor.
8. Sadece video atmamak görsel paylaşımda yapmak. Kaydırmalı veya tek görsel yapıpta paylaşabiliyorsunuz bunlarda çok etkileşim alabiliyor özellikle popüler sesler kullanıldığında.
9. TikTok'da çok fazla efekt var bunlarıda ara ara kullanın diyebilirim.
10. Videolarınız ig, yt veya herhangi bir platforma atmadan önce ilk TikTok'a atın. Bunu nasıl yapıyorlar bilmiyorum ancak o platforma ilk attığım videolar tutmuyor TikTok'a önce attıklarım hep tutuyor. (veya ben panorayakta olabilirim )

Bildiğim şeyler bunlar hocam. TikTok'da içerik üretmemezlik yapmayın gencinden yaşlısında herkes burada, Instagram bile Reels mantığını TikTok'dan kopyalayarak yaptıysa vardır bir bildikleri