Zevkle severek yaptigin hizmet sektorunde gecerliligi olan her yerde talep gorebilecek meslekler ugras verdiginde kazanci tatmin eden meslekler iyidir
41 yasima geldim yoklugun imkansizligin vermis oldugu hirs ve azimle kendimi bildim bileli hep bir seyler ogrendim yurt disina cikana kadar kendimi donanimli yapabilmek icin gecemi gunduzume verdim mesela bodrumda calisiyorduk lojmanlarimiz deniz kenarindaydi arkadaslar denize giderken ben ders calisir bir seyler ogrenirdim benimle bazen dalga gecerlerdi gulup gecerdim ... kibrista otelde calistim 1.5 sene boyunca 1 kere denize gittim inanirmisiniz

istanbul ortakoyde 12 saat calistiktan sonra bekar evine geldigimde gece 3 lere kadar ingilizce ogrenmekle ugrasirdim yine birileri dalga gecerdi gulup gecerdim aradan zaman hizlica akti gecti yapmak istediklerimden cok cok daha fazlasini emek vererek kazandim ve simdi o arkadaslar yerinde sayikliyor benim ayagimin basmadigi uzay bosluklari kaldi 41 yasimda kendimi erken emeklilige ayirdim enough is enough

1 - Kaportacilik
2 - kuaforluk
3 - asci
4 - donerci
5 - amerikada tatli pastacilik ogrendim daha dogrusu halen ogreniyorum bu biraz beni zorladi

Cebimde 34 $ parayla amerikaya indim ayni gece ise basladim ve yasadigim sure boyunca ben degil hep is beni aradi

Bana gore en guzel meslek hizmet sektorunde tamir tesisat isleri kraldir bugun kaportaci deyip tamirci deyip begenilmeyen meslekler amerikada ve yurt disinda cogu doctordan muhendisten daha cok cok kazanir yasayan birisi olarak yaziyorum

mutlaka bir den fazla meslek ogrenin