30 php yazılım zaten kaliteli olsaydı o fiyata verilmezdi. Eğer açık artırmaysa da değerini bulur. Talep yoksa kimse beğenmediği için de teklif vermemiştir. Sürekli tanıtım yazısı alıp satan biri olarak konuşuyorum. Fiyatlara bakınca kim kime ne kadara satabilirse mantığında işliyor maalesef. Kimsenin sabit bir fiyatı yok. Sitesi kaliteli olan adam zaten 30 liraya da satmaz tanıtım yazısını.
Bir açıdan katılıyorum hocam çok komik rakamlar dönüyor ama bir açıdan da diyorum ülkenin ekonomisi berbat durumda. İnsanlar bir şeyler yapmaya çalışıp para kzanmak için uğraşıyor ki bu durumda hem alıcı hem satıcı için iyi oluyor biri seriden diğeri ucuzdan kurtarıyor. Ama ederi tabi ki daha fazla ona da eminim. Zaten böyle ucuzlatma olayları yüzünden ekonomi böyle ama o iş siyasi olduğu için yorum yapıp küfürü basıp banlanmak istemiyorum susuyorum
hocalarım derdim şu, zaten değeri neyse onu bulur diyorsak o zaman diğer kategorilere de taban fiyata gerek yok, logocu, editör, değeri neyse bulur değil mi? yani X kategoride taban fiyat, Y kategoride deüğeri neyse bulur olmamalı, adaletsizlik var