Merhabalar çoğu e ticaret firmasından bin kat daha iyi olduğu için hep Amazon’u tercih ederim 2 gün önce Redbull indirimdeydi 2 koli redbul siparişi verdim ve clear şampuanda 49₺ İdi o fiyata görünce 2 adette ondan aldım prime üyesi olduğum için ertesi gün teslimatı yapıldı genelde gıda ile kimyasal şeyleri aynı koliye koymazlar hiö denk gelmedim daha önce ama bu sefer aynı koliye koyulmuş ve şampuanların kapaklarını bile bantlamadan gelişi güzel bi şekilde koliye koymuşlar şampuanların 1 tanesi dökülmüş içeçeklerin kolisine bulaşmış hep kolinin içine felan girmiş vb bende canlı desteğe bu durumu bildirdim gıda ürünlerinin iadesi olmaz işte biz size ücret iadesi yapalım ürünleri imha edin dedi okey dedim sıkıntı yok çöpe atarım dedim çünkü ofisteyim onları temizlemekle uğraşamam ücret iadesi yapıldı 2-3 Güne geçer hesabınıza dendi bende koliyi komple çöp konteynerına atıp resminide çektim sıkıntı vb olur diye neyse sabah Amazon hesabıma bi girdim hesabım kapatılmış ücret iadeniz ve hesabınız geri açılmayacak ve yapılmayacak diye mail atılmış sebebide ihlal yapmışım yani ürünler o şekilde gitmemiş ama ben öyle söylemişim hem 2000₺ paramdan oldum hemde üründen oldum hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorum Amazon’la birdada sondu dahada sipariş vermeyeceğim sizde gıda siparişi verirken Amazon’u tercih etmemeye çalışın