CoLLeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1.5m parayı hiçbir iletişimi ismi cismi olayan bir yere yatırmak büyük cesaret hocam. O parayı riske edebilmek için aylık gelirinin en az 500b-750b arası olması gerekir.
Geçmiş olsun fakat durum hiçte iyi değil gibi.
Adamları bulsan bile muhtemelen sözleşme vs vardır kesinti istediklerine göre.
Yoksa tamamına el koyabilirlerdi
ben hiç iletişime geçmedim ya da site adreslerini vs bilmiyordum akrabam tüm süreçle ilgilendibakalım ne olacak hocam.

EmrPce adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen şahırlar yurt dışındadır kiralık iban üzerinden parayı çoktan çevirmişlerdir inş Türkiyededirler de bir şekilde paranıza kavuşursunuz
inşallah türkiyedirler ve onlara ulaşabilirim hocam, teşekkürler

CarlB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
of https://mobile1.xcmyatirimtrader.com/#/welcome site adı ve uzantısı resmen ben dolandırıcıyım diye bağırıyor.
doğrudur işte benim bilgim ne site ne numaralar hakkında yoktu tamamen akrabama devretmiştim.

sinless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
affedersiniz forex yasal mı yada haram değil mi?
inanın forexi de çıkan reklamlarlar ile az çok biliyorum detaylamasına bakmadım hiç.

yunnux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ah şu kolay para kazanma hırsı yokmu,
Çalışmadan emek vermeden oturduğun yerden para kazanma,zengin olma isteği...
kendim parayı kolay yollardan kazanmıyorum ve kolay yoldan kazanma arayışına da girmedim, kenarda duruyordu işlensin diye bianlık boşluğuma denk gelerek yatırtırdım..

ozituR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İfşa edin de başkaları yanmasın.
yorumlarda edildi.

intermedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun demeyeceğim. Ben bu şekilde ponzi ile vatandaşı dolandıran kişilere hiç kızmıyorum. Aksine günümüzün Sülün Osmanları olan Çiftlikbank, Thodex vs. hepsini tebrik ediyorum. Öncelikle üstüne soğuk su için. O parayı unutun. Ayrıca ne 2 - 3 yılı? Boşanma davaları en az 3 yıl sürüyor. Bu konuda dava en az 8 - 10 yıl arası sürer. Zamanaşımına girer uçar gider. Bunların örneği çok. Haram deyip faiz yerine kolay para diye bu işlere girerseniz soğuk suyu içersiniz. Bir daha da kolay para peşine düşmeyin.

manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-6 ay once bır tanıdığım aynı sekılde dolandırıldı...oda yaklaşık 250 000 tl kapdırdı.hemde kendisi okumus üniversite mezunu ve toplumda çok saygın bir meslek sahibi..250 göndermiş daha sonra buna 10 10 kar payı ödeyıp borsadakı 2.5 mılyon tl nıde gönder onuda iştelım karını gönderelim demişler..yalvar yakar vaz gecirdik hatta yine gönderecekdi dedim ana paranı iste geri gönderirler se tamam paranı gönder istedi ıvır kıvır işde sistem den dolayı 2 hafta sonra gönderebiliyoruz vsvsvs tabıkı gelmedi para ve oda göndermedi ama 250 k giddi..Daha sonra burda konu acayım diye aklımdan gecmişdi ama acmadım keşke acsaymışım...
büyük ihtimal aynı ekibin mağduruyuz hocam geçmiş olsun sizlere de, peki herhangi bir bilgiye ulaşabildiniz mi isim adres vb ?

r10kadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun o parayı maalesef unutun pek bir sonuç çıkmaz
teşekkür ederim lakin peşini bırakmaya niyetim yok.
mustafasevinc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, paylaşmış olduğunuz IBAN bilgilerine istinaden firma bilgileri aşağıdaki gibidir.

Burada firmanın bilgisi olmayabilir. Başkası adına ödeme aldırıp o parayı o firmada kullandırmış da olabilirler. Bi firmayla iletişime geçin.

çok teşekkür ederim hocam bu şahsı ve firmayı araştırıp görüşmeye gideceğim Allah razı olsun sizden.