Adem0102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selamlar, ürünlerin sergilendiği , marka ile ilgili bilgiler (üretim vs.) ve blog/makale yazıların olduğu bir website oluşturmak istiyorum. daha önceden WİX ile ilgili notlar edinmiştim, tanımlar girerek yapay zeka aracılığıyla site oluşturduğuna dair... şu an ki mevcut olaylardan dolayı WİX ile ilgili herhangi bir şey yapmak istemiyorum. dolayısıyla yapay zeka ile tıpkı wix'te olduğu gibi tanımlar girerek website oluşturabileceğim bir alternatif var mıdır?

ek olarak tavsiyeleriniz varsa pekala onları dinlemek isterim. site kurulum işinden anlamadığım için ilk baştaki arayışımı bu yüzden bahsettim. basit, kısa , fazla bir ücret ödenmemesine dair... eğer yanlış bir düşüncedeysem bu konuda ne yapmalıyım? örneğin bu işten anlayan bir kişiye yaptıracağım. bunu için ne kadarı gözden çıkarmak gerekir ve sitenin sürdürülmesi için düzenli bir ödeme mi yapmak gerekecek?.. bu konuda beni aydınlatabilir misiniz? şimdiden değerli fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim...
hocam ikasa bir göz atmanızı tavsiye ederim, kendileri çok profesyönel ve ilgili bir şekilde çalışıyor.