Yorum yazarak fikir belirten arkadaşlara teşekkür ederim fakat direk ben suçluymuşum o adam suçsuzmuş izlenimi vermişsiniz.

Ben kimseye yazılımı satıyorum demedim yıllık kiralama ile çalışıyorum dedim. Bu durumda şartları kabul eden kullanır etmeyen kullanmaz kimseyi zorlamadım ki.

Ben teknik servis firması değilim yazılım yapıyorum teknik servisçilerin dataları benim hiçbir işime yaramaz. Ben kafama göre yazılımı değiştireceğim ver bana bunu, vermek zorundasın felan biraaz abartı olmuş gibi geldi bana. Bugün siz adobeye gidip ben photoshopda değişiklik yapacam komple ver bana yıllık lisansla çalışmam yada googleye gidip benim maillerim sende duramaz ver gmaili bana diyemezsiniz. Bunu da böyle düşünün şartlar bu güvenen, isteyen, beğenen kullanır beğenmeyen kullanmaz. Hani neredeyse yazılımı o yapmış ben w-areze düşürmüşüm olayına dönzermişsiniz olayı.

Sisteme eklenilen her yeni özellik, her güvenlik güncelleştirmesi aynı anda tüm müşterilere gönderiliyor ücretsiz şekilde. Yazılımı al sonra naparsan yap mantığı bizde yok. Kaldıki bu mantık ile çalışan onlarca firma var her firma kendi yazılımını korumak onun w-areze düşmemesi için dosyaları vermemek ister. Biraaz yargısız infaz yapmışsınız sanırım benim için. Sizleri ben anlıyorum ama benim çalışma prensibim bu. Bunu kabullenmeyip yaptığın yanlış ver adama dosyaları demek biraaz haksızlık olmuş bana karşı.

Hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.