Alt kısımda tüm detaylar vardır

Uygulama adı : Ocean Smash
Uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/d...=com.iloon.app - https://apps.apple.com/tr/app/ocean-smash/id1583419919
Yayınlanma zamanı : 12 / 2019
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : admob ve uygulama içi satın alma var
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : ortalama 500 TL - Admob
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Android: 92 bin - IOS: 1.500
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : %90 organik %10 reklam
Günlük aktif kullanıcı sayısı : 10 ile 50 arası
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : tüm içeriği ile satılık. sınırlama yok.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : yok
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : evet
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : hayır
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : -
Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır

Oyun hakkındaki tüm detaylar:

geçmişte bir uygulama olarak yayında olan içeriğimi, birkaç ay önce codecanyon dan satın aldığım oyun ile tamamen değiştirdim.
Şu anda; Google Play, App store, Xiaomi'de yayındadır.
Reskin işlemleri, Türkçe ve İngilizce tanıtım videosu, ASO optimizasyonu yapılmıştır.
Google play'de 20 farklı dilde çeviri ve bu dillere ait görseller mevcuttur.
Tamamen pasif gelire yöneliktir. Eğer isterseniz daha fazla geliştirme de yapılabilir.
Oyunun altyapısı Unity'dir.
Codecanyon'da satıcı destek hizmet süresi halen devam etmektedir. Herhangi bir sorunda veya geliştirme de satıcı hızlı bir şekilde destekliyor.
Oyun içi satın alma (IAP) aktiftir. Tüm ayarları yapılmıştır.

Bana göre en büyük avantajı: indirme sayısıdır. Bugün yaklaşık 100 bin indirmeye ulaşmak yılları alabilir.

Sizde benim yaptığım gibi ister bu şekilde devam edebilir isterseniz farklı projenize dönüştürebilirsiniz.

İstediğim fiyat: 13.000 TL'dir. proje dosyası vb. içerikler ile birlikte teslim edilecektir. geliştirici mağazası dahil değildir. hesabınıza aktarım yapılacaktır. admob hesabı da aynı şekilde hesabınıza yetki verilecektir.

İstanbul'da iseniz yüz yüze de tüm aktarım işlemlerini birlikte yapabiliriz.