öncelikle hayırlı günler dilerim tüm herkese, foruma yeni katıldım arkadaşlar.

SİZLERDEN YARDIM VE BİLGİ TALEP EDİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

bir akrabam aracılığı ile 1.5 milyon tl nakit parayı yatırım platformu ( forex benzeri ) bir platforma yatırdık ve yaklaşık 2 ay boyunca sürekli haftada bir çekim talebinde bulunup yaklaşık 20 bin tl değerinde kar çekimi yapabiliyorduk, yalnız birebir muhattap olamadığım için durumdan şüphelenmeye başlayıp tüm ana parayı çekmesi için akrabama haber verdim.
çekim talebinde bulunur bulunmaz masraf komisyon vs gibi bahanelerle ek para talebinde bulundular.. Dahada parayı alamadık haliyle.

Akrabam konusunda sorun yok onunda 2 milyon küsüratlı bir parası içerde kaldı.

SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM VE BİLDİĞİM KADARIYLA BU KONUNUN SONÇLANMASI EN AZ 2-3 YILI BULACAKTIR SONUÇTA BİR HİÇ OLACAKTIR.

Elimizde 3 adet +44 alan kodlu numara bir adet 0312 alan kodlu numara bulunmaktadır,
Site adresi bulunmaktadır ve bunlara ek olarak 2-3 tane vakıfbank ve işbankasına ait iban/hesap bilgileri elimizde mevcuttur.

bu şahısları nasıl bulabilirim 1 haftadır her yolu deniyorum ama pekde bilgili değilim bu tarz konularda,
nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yardımcı olun.