14-15 yaşlarımdayken 92 kilo civarındaydım boyum o dönemler senin gibi 1.75 civarındaydı.14-15 yaşımın öncesinde dışarda cirit atan normal kiloda atletik yapıda bi bebenin tekiydim, ne olduysa(inanın ne olduğunu bende bilmiyorum) eve kapanıp kendimi bilgisayara verdim. 1 yıllık bi süre zarfında deliler gibi yemek yiyip bilgisayar başında oturmak dışında hiçbirşey yapmadığım için 92 kiloya kadar ulaştım. Daha sonra çocukluk arkadaşlarım vesilesiyle tekrardan dışarı vesaire çıkıp sosyalleşmeye başladığımda boyum uzamasına rağmen yavaş yavaş eski kilolarıma dönmeye başladım. Üstüne üstlük fitnessa başlayıp güzel bir vücutta edindim.
Tabii sizin olayınız biraz daha farklı, iş gereği o tarz bi hayat yaşamak zorundasınız. Size naçizane önerim fitnessa başlayıp un ve şekeri tamamen kesmeniz olacaktır.
Yeme içmeden kesilmeyi veya öğün azaltmayı kesinlikle önermiyorum, hızlı bir şekilde kilo vermenizi sağlayabilir ama inanın bunun geri dönüşü kilo verirkenki hızınızdan kat kat daha fazla olacaktır. Sağlık açısından yaratabileceği problemleri saymıyorum bile. Günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp 200-300 civarı bi kalori açığı yaratarak spor yapmadan "SAĞLIKLI" bir şekilde kilo verebilirsiniz.