Uygun görünen +20 kişiyle birlikte transfer işlemini başlattık.
Uzun sürebilir ama gelecektir. Toplu alıntılamadır. Takip edemediğim için doğru şekilde olan kişilere gelecektir.
Listede adı olmayanda dahil olmak üzere emir verilmiştir. Ağımızda yoğunluktan dolayı gecikme yaşanabilir.
Pc'den olmasada mobilden birşeyler yapmaya çalışıyorum
Gece analizleri

uzun süredir pasif olan yt kanalımı tekrar aktif etmek içinde çalışmalar foto anlık değil aslında bir kaç saat öncesine ait fakat değişen bir şey yok aynı ekranlar
Cüzdan:
özelden ilettim.(edit)
Mobilden sizin konuyu inceliyorum hocam
Bilgisayar off modda hocam r10da uyku öncesi gezinti yapıyoruz kabul olmaz mı😂
Hocam ben yazıdan çok bir şey anlamadım. Forumdaki ortak arkadaşlarınıza mesaj mı veriyorsunuz yoksa gerçekten ortada bir çorba parası mı var.
Hocam siber güvenlik hakkında kimden yararlanabiliriz youtube ya da udemyden eğitim veren birini önerir misiniz konuyla çok alakasız ama siber güvenlik danışmanı almışsınız ondan dolayı sormak istedim şuan bir kursta network tarafında eğitim almaktayım step step farklı alanlarıda öğretecekler
abi xmr cüzdanım yok, ama gönül cüzdanımız var, geçen ki eventten çorbamızı içtik, bu sefer yine çalışıyorum ama katılmayacağım başka arkadaşlarda kısmetlensin ben sıramı saldım, gönlü güzel insansın vesselam.
Açılmıyor açılmasını bekliyorum
adam çorba ısmarlayayım demiş hala... neyse ....
xmr cüzdanım yok içene afiyet olsun
Bi tık yoruyorsun hacı, yine de sağol reflü var bende
Aslm sabahları burda belediye bedava çorba veriyor teşekkürler
gece mesaisi yapanlara selam olsun

Xmr adresimi pmden ilettim
yazı yazmaya devam. teşekkürler bu arada.
HER ZAMAN pc olmak hocam AĞRIZALI scooterları topluyoruz
Tüm uygun görünen arkadaşlara ücretler transfer edilecektir.
Ağ yoğunluğu üzere bekliyor. Gelecektir.
Xmr cüzdanım yok papara falan var olmaz mı xmr la çorbayı nerden alıcaz hem 🤷🏻♂
RAHATSIZ EDİYORIM DA PM DEN mesaj ilettim kontrol ederseniz mutlu edersiniz
Ne olduğunu anlamadım ama herkes çalışma fotosu atmış. ayak uyduralım bakalım
herkese kolay gelsin, 2 öğrenci yeni kurmaya çalıştığımız markamız için fikir çıkarmaya çalışıyoruz
website çalışmalarına devam hocam
abimin çorba hasenatından daha önce faydalandım dediğim gibi, yinede özelden foto iban istedi, fotoyu attım ama ısrarla rica ettim başka arkadaşlarımızın yüzünü güldürmek istedim sıramı saldım, mutluluğun paylaştıkça çoğaldığına inanan biriyim, abimizin hayır hasenatı birilerine dokunduysa ne mutlu, Allah kabul etsin, çalışan tüm kardeşlerimize abilerimize kolay gelsin, iyi geceler.
Valorantın en büyük turnuvası olan Champions 2024 e katılma hakkı kazanmak için hazırlanıyoruz, çalışıyoruz.