Üstad haline hamd edersin... hamd etmeyi unutursan insana bi şekilde hatırlatan var...
Ben bir ay öncesine kadar arkadaşımın dükkanda kalıyordum aynı zamanda başka arkadaşımın dükkanından e-ticaretimi yapıyordum.
Önce e-ticaretimi yaptığım arkadaşın şirketinden ret yedik iki gün geçmedi yatıp kalktığım dükkanın üstündeki dükkanda yandı itfaye 200ton su basınca aşağı katlara su gelmeye başladı dükkan halen yağmur yağdıkca kendi içinde yağmur yağan bir dükkan oldu. Çatıyı yapmaya parası yetmeyen iosb çatıyı yaptırmıyor dükkan su içinde halen.
Felaketler gelince ardı ardına geliyor rica minnet bi arkadaşımın evine sığındım ama işlerim halen tepe taklak gitmeye devam ediyor.
Sevindiğim nokta bir ay içinde python ile xml vermeyen şirketlerin b2b lerinden veri çekmeyi başardım. Şimdi bu verileri derleyip sitelere atacağım...
Nasip kısmetse bundan sonraki dönemde toplu ürün stok ve fiyat güncelleme işimi otomasyon bir şelikde yapacağım... Zamandan kazanacağım bu durumdan kazanılan zaman ile
işe ve sitelerin seo ayarlarına daha çok vakit harcayacağım... bi yerden alan Rabbim başka bi yerden kolaylıklar muhakkak sağlıyor...

Allah yar ve yardımcınız olsun...!