semmajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha yeni ameliyat oldum, epidural anestezi denediler ilk maalesef uyuşmadı. Sonrasında genel anesteziye dönüldü, saniyeler içerisinde uyudum. Ayağımda platin vardı, enfeksiyon nedeniyle o çıkartıldı, 11-12 civarlarında girdim, 18 civarlarında da uyandırma servisindeydim.

Öncesinde de bir çok kez ameliyat oldum, bademcik ve geniz eti alınması, mastoidektomi (kulak), parmağım kırılmıştı açı kaybı nedeniyle ameliyat oldum, trafik kazası sonrası platin takılmıştı, ondan bir süre sonra platin ağrı yapınca 2 tane vidası çıkartıldı yine ameliyat, sonuncusuda mesajımın başında belirttiğim ameliyat. Ve birçok kez ameliyat sayılmaz ama, kontrol amaçlı kısa süreli uyutulma ile endoskopi yapıldı ve yapılmaya da devam edecek Korkmayın, hiç bir şey hissetmiyorsunuz Epidural, lokal, genel hiç farketmez. Hiç birinde bir şey hissedilmiyor. Ama imkan varsa genel olmayın, ayılması çok meşakatli oluyor, mide bulantısı vs. hiç çekilmiyor.
Ön çapraz bağ ameliyatı olacağım nasipse. Geçenlerde de bununla ilgili bir konu açmıştım. Öncelikle size çok geçmiş olsun bu ameliyat konumuz ugrunda fazlasıyla zorluk çekmişsiniz. Ben nedense genel anesteziden tarafım doktor da uyutuyoruz demişti. Bitsin ve uyanayım Allah’ın izniyle