Tiktok kullanıyorum, karşıma da çok nadir dediğiniz gibi içerikler çıkar, onlarda da dur izleyeyim değil hemen kaydırırsanız algoritma bidaha göstermiyor zaten. Genellikle amerika içerikleri çıkıyor bana onlarda oldukça faydalı life hack veya bilimsel içerikler veya doğa içerikleri, böyle durumlarda platfromdan çok kendimizde aramak lazım sorunu sonuçta bu platformların hepsi birer algoritma siz ne izlerseniz karşınıza onu çıkarır.
kesinlikle katılıyorum.hergün parça parça,ama toplamda saatlerce tiktokta dolaşıyorum.vallahide bu lafı geçen sorunlu vatandaşların % 99unu ben görmüyorum/tanımıyorum hocam.instagramda haberlere bakıyorum mesela,bu vatandaşlardan birisi işte haber olmuş,x tutuklandı filan diyorlar.o kadar takılıyorum tiktokta,1 kez görmemişim bahsedilen o fenomeni

haberlerde görünce merak edip açıp bakıyorum kimmiş bu diye,hmmm demek buymuş tamam diyip geçiyorum.şahsen ben tiktoktan gayet memnunum.tiktok işinin suyunu çıkardılar mı,çıkardılar o ayrı.ama o kişilerin suçunu tüm platforma yüklemeye karşıyım ben.