Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında cevabı çok net bilsemde insanların bu bakış açısını nasıl yakaladığını daha iyi anlamak adına yorumluyorum hocam. Yoksa huzurun önüne hiç bir şey geçemez.

İlettiğiniz güzel yorumlar için teşekkür ediyorum. Geceniz güzel olsun.
O zaman ben size kısa bir kıssadan hisse vermek isterim her ne kadar haddim olmasa da hem size hem bana hem de bu konuyu okuyup olaya şahit olacak olan arkadaşlara bir nebze dokunması niyetiyle.

Şu kısacık ömrümüz de hep daha ileridekini görürüz de dönüp bir yanımızdakine bakmayız. Hep daha fazlasını isteriz de elimizdeki ile yetinmeyi bilmeyiz. Hep daha ileri gitmek isteriz de durduğumuz yerin önemini bilmeyiz. İnsanız biz elbet beşer şaşarız ama yine de hep bilmeyiz biz.

Demem o ki ; Sana gelen her şeyin bir nedeni var dur, bekle, sindir ve anı hisset bundan daha önemli bir şey yok kötü bir şey olsa dahi onu iliklerine kadar hisset kabul et ve onunla yaşamayı öğren aksi halde dünya sizin için her zaman zor ve yaşanmaz bir yer olarak kalacak. 8 Saniye'niz hissedemeden solup gidecek. Siz siz olun 8 Saniye'yi iliklerinize kadar hissederek yaşayın. Size kimse geçip giden ömrünüzün, uykusuz gecelerinizin veya dert ettiğiniz şeyler yüzünden kaybettiğiniz veya kaçırdığınız şeylerin hesabını vermeyecek.

"Dünya Güneşin etrafında bir yılını 365 günde tamamlıyor. Ama Güneş galaksi etrafındaki kendi bir yılını 255 milyon yılda. Zaman olarak Güneş yılını temel alırsak bir insan ömrü ortalama 8 saniye vesselam."

Hepinizin gecesi hayır olsun.