Selamlar, aslında soruyu sanırım doğru soramamışım.
Bahsetmek istediğim bir aracın varken neden en iyisi? Lüks bir saat.. akrabalarla it yarışı veya para ama daha fazlası..
Yoksulluk çiledir en iyi ben bilirim. Ama belli bir güce ulaşıldığında bence bırakmak gerekiyor. Bir arkadaşımın 5 taksi plakası var. Adam hala para para diyip yanıp tutuşuyor. Bu hırs köreltiyor bence insanı.
Soruyu şu şekilde tekrar ileteyim.
Daha fazlası mı? Huzur mu?
Bu daha iyi olacaktır sanırım.
Para varsa huzurda vardır. Para olunca huzurda geliyor.
Dipten gelen birisi olarak yokluğu da tattım varlığı da, en lüks mekanlara da girdim en ucuz mekanlara da açık konuşmak gerekirse şuan ki gücün mü yoksa o zaman ki huzurun mu derseniz o zaman ki huzurum derim bazen bazı şeyler para ile satın alınamıyor kafam rahat olsaydı eşim çoçuklarım ile mutlu huzurlu bir hayat yaşıyor olsaydım ailemle birlikte büyük geniş bir aile olsaydıkta şimdi ki hiç bir şeyim olmasaydı keşke.
@ALBAYRAKTECH; abi bence para çünkü para olmadan huzur pek olmuyor kaç gundur örneğin çok değil 3 4 bin gibi paraya ihtiyaç var ama insan bulamayınca huzur kalmıyor o yuzden huzurun olması için bence para şart
Hocam insanı insan yoruyor mahvediyor.
Dağ taş dediğiniz yerlerde bu yok
Demem o ki para, kapitalist sistem veya her nasıl deniyorsa artık
Şehir insanı yoruyor. Benimde çevremde aynı şekilde.
"Sıkıldım artık ilk fırsatta böyle sakin bir yere gideceğim" diyen çok ki şahsen bende çok istiyorum.
Şehir hayatı çok sıkıyor. Fırsatım olsa yarın yapardım.
Para yoksa huzur zaten yok. Fakir ama huzurlu olacağıma zengin ama huzursuz olmayı tercih ederim.
Maddi rahatlığa hiç erişmemiş, bolluk yaşamamış insanlar için para.
Ancak hayatının bir döneminde bile iyi bir gelir elde etmiş, para ile yaşamayı tecrübe etmiş insanlar için yanıt kesinlikle huzur.
Para varsa huzur vardır
huzur tek başına kendisini idam ettiremez ama para malesef ettiriyor. Para varsa yersin kira ödersin fatura ödersin huzura erersin. Parasızlık huzursuzluk getirir
para huzursuzluk verdiğine daha şahit olmadım 😬 yani saydıklarımı yapamazsan fatura kira yeme içme hayatı idam ettirmezsen huzursuzluk yanı başından ayrılmaz 🙈 hemen toparlıyorum PARA PARA PARA 😁