Sosyal medya işlerine yeni bakınıyorum. Bunu yapıyorken çeşitli teknikler deniyorum kendimce. Denediğim teknikler doğrultusunda, eldekileri sizlere paylaşacağım günlük.

3 sayfa açarak başladım ben.
1 . Kedi köpek içerikleri paylaşan sayfa : napiyondelii
2. Tarihsel açıklama sayfası : 4historian
3. Daily sayfası : cutestmeuwdaily

1. sayfa şu an 4 ya da 5. gününde ve ben bugün paylaşım yapmadım. Herhangi bir keşfet durumu yok.
Sayfa, başkalarının içeriğini kopyalayarak ve etiket ekleyerek büyütülmeye çalışıyor. Takip istekleri ve takiple kullanıcı çekme günlük 30-40 takip. 1 kere takip isteği spam uyarısı aldı. Günde 3 reels 2 hikaye veya çoklu post.
2. sayfa şu an 3 ya da 4. gününde ve ben bu sayfada kendimin de ilgi alanı lduğu için tarihsel içerikler yapmayı düşünüyordum ama buna pek bakamadım. 1 gönderi var şu an.
3. sayfa 2. gününde. 1. postu attıktan sonra herhangi bir şekilde insanların dikkatini çekmedi. İnsanların dikkatini çekmediği için sabah sildim ve kendi paylaşımımı tekrarladım. Keşfette hesap şu an yavaş yavaş artıyor izlenmeler. Herhangi bir tag eklemesi yapmadım gönderiye. Profil açıklaması, kullanıcı adı ve video açıklaması aynı kelimeler.