nasirjones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Ben de siz gibi forumda azınlık olan, okuduğunu anlayabilen insanlara ithafen yazdım yazacaklarımı. Tek kişi de olsam doğru tektir. Sansür kötüdür. Türkiye'nin en büyük web master forumunda bile bunu savunanların çıkması şok edici. Yarın bir gün Çin gibi uygulama indirirken yasa yapıcılardan izin istemeye başladıklarında göreceğim ben onların "ora kapansın, bura kapansın." triplerini 😊

hocam Aziz nesin doğru demiş de az bile demiş =)

malesef tam bir manüplasyon toplumuyuz. sorgulama, kendi dogrusunun peşinden gitme oranı çok az, birileri çıkıp hedef gösterecek biz de harra hurra yardıracağız

bu anti tiktokçular, emin olun tiktoka karşı çıktıları, mücadele ettikleri kadar, kadınların bir takım işçiliklere maruz bırakıldıkları ortamlara (siz anladınız onu), çocukların taciz edildikleri sözde vakıflara, insanların zevk için dövüştürüldükleri platformlara, hatta ve hatta yandaş medyada dahi artık kültür haline gelmiş toplumu yozlaştıran abuk subuk moda adı altında yapılam ahlaksız programlara sesi çıkmaz. varsa yoksa bildikleri tiktok.

genç kızların bütün gün kavga ettikleri moda programlarından, insanların birbirinin kuyusunu kazdıgı sözde yarışma adı altındaki yemek programlarına kadar zil zurna izleyen ev hanımlarımız tiktok karşıtı bu memlekette

ne kadar vurdulu kırdılı, şiddet ve cinsel istismara özendiren dizi varsa izleyen bey amcalar, tiktok kapatılsın der.

bu memleket biz racon değil kafa keserizli diziler yüzünden bu hale geldi, böyle şiddet yuvası olduk, suç ve cinayet normalleşti, 1 bölümünü bile kaçırmayan adam bugün tiktok bizi yozlaştırıyor diyor.

anlatamazsın ki, bunu düşünecek kapasite yok

tiktoka gelene kadar, yasak gelecekse nelere gelmeli nelere