Hem optisyenlik okudum hem de gözlük kullanıyorum. Bir süre gözlükçüde de çalıştım. Sizin 8 bin lira gözlük çerçevesi var diyen gözlükçü biraz ucuz söylemiş. Ben 2022 yılında Marmaris'te 57 bin liraya gözlük satıldığına şahit oldum. Camı hariç. Tabi dediğim gözlük altın kaplama, maun işlemeli, el işçilikli, adını bilmediğim bir markanın maybach anlaşmalı ürünüydü. Demem o ki lükste sınır yoktur.

He ben gözlükçülük yaptığım halde 400 liralık çerçeve kullanıyorum. Ama camın fiyatı 2 bin lira. Çerçeve yakışsın yeterli, marka olmasına gerek yok. O kadar pc başındayız. Önemli olan cam. Anti refle, blue cut kaplaması olacak, abbe değeri iyi olacak, ışık geçirgenliği güzel olacak ki dünyaya güzel bakalım.

29 yaşındayım, hiç gözümü çizdirmeyi düşünmedim. Optisyenlik okumadan önce korkuyordum. Optisyenlik okuduktan sonra iyi ki yapmamışım dedim. Bu her insan tarafından değişken bir durumdur başta söyleyeyim. Bende hem göz kuruluğu vardı, hem de gözlük yakışıyordu. Seviyordum takmayı. Ayrıca ameliyat sonrası numaranın yükselmesi ihtimali de var. Aslında bir sürü sebebi var. Yazı çok uzun oldu.
Danışmak isteyen olursa pm atabilir. Seve seve yardımcı olurum.