Aslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım hocam teşekkür ederim.Tekrar gideceğiz yani. Kadının bunu bilmemeside garip.
Zorunlu askerlik yapmayanlar veya askerliğini bitirmiş olanlar "Askerliğim" sayfasının giriş kısmı pek detaylı göremiyor, teorik bilgiylede bazen iş tam yürümüyor. Aynısının bi benzerini üniversite mezuniyetimin ardından yaşadım. Şubeye gittim 2 yıllık tecil alabilmek için, e-devletten bu işlemin yapıldığını belirtti. Fakat e-Devlette tecilim hala okuyor gibi takılı kaldığı için daha uzun süre gösteriyordu, o yüzden "zaten tecilli" olduğumu belirterek yapmıyordu. Manuel yapıp düzeltti.

Karşınızdakinin güncel sayfa ile ilgili bilgisi yoksa hâlâ e-devletten iptal edilebildiğini sanıyordur çünkü eskiden kendiniz rahatça iptal edebiliyordunuz, şu an maalesef olmuyor. (En azından ben Haziran 2023 dönemi yatırırken böyle bir şey göremedim.) Telefonla aradığımda ilgili arkadaşa sayfanın güncellenmediğini / ileri aşamalara gidemediğimi belirttiğimde "Tecilinizi iptal ettirmemişsiniz" demişti.

Ayrıca yeni sayfayla ilgili dijital dönüşüm ofisinin yayınlandığı ufak bir video tanıtımını inceleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=EpZGVUYFgko