duruşunuzdan dolayı sizi tebrik ediyorum umarım gideceğiniz yerde huzurlu bir ortam vardır
Teşekkür ederim hocam, umarım ki bu kadar tecrübe benim için yeterli olacaktır

.
Bu arada anlatmakla bitmez, istifamı verdim ve ben istifa verdikten sonra personellerin üzerindeki baskıları daha da arttırmaya çalıştılar. Ben gidecek olmama rağmen konu hakkında karşı çıkarak e-posta ile bilgi verdim. Bana doğrudan gideceğin bir iş yeri için niye bu kadar uğraşıyorsun denildi. Bende ihbar sürem bitene kadar burada çalışıyorum ve şirket içerisindeki sorunlar doğrudan beni de etkileyebilecek sorunlardır. Bu sebeple ilgili konuda iyileştirme talep ettiğimi belirttim.
Bana çok sinir oluyorlar biliyorum ama hiç kimse kusura bakmasın, milletin hakkını çalan, yiyen ve sömüren insanlara verdiğim bu rahatsızlık az bile. İşin yasal boyutlarını çok iyi biliyorum ve farkındayım. Uğraşmak istense gerçekten de çok fazla zarar görebilir bu tür şirketler ama nafile. Bence devletin bu konuda bir ekosistem oluşturması kritik önem arz etmektedir. Çalışma saatlerinin düşürülmesi gündemde fakat sonuçlanmadı denilebilir. Ayrıca bence il bazında asgari ücret uygulamasına da geçilmedi düşüncesindeyim. Çok yapılacak iş var aslında umarım biri gelir ve bu sorunları çözecek işlerin tamamını yapar. Belli mi olur? belki de bir gün bana fırsat sunulur bunların tamamını ben çözerim