Sizin gibi değerli bir forum üyemizin bu tarz konular açması beni şaşırttı. Olur ya da olmaz kimse bilemez ancak öyle bir durum olmasında sadece size kendinizi kurtarsanız ne işe yarayacak? Ülkemizi geçtim dünyanın çoğu artık fonlarını elektronik ortak üzerinde saklıyor.
Doğru söylüyorsunuz hocam. Akılda kalacağına paylaşıp görüşleri görmek istedim
evdeki dolabın içini düşünüyorum ay başı kirayı nasıl ödeyeceğim onu düşünüyorum
Hepimizde o dert var maelsef hocam Allah yardımcımız olsun.
bişey olmaz hocam her habere göre hareket etsek darbe gecesi insanlar marketleri fırınları yağmaladı sonuç yok olursada yaşayıp öğreneceğiz biz bu ülkede yaşamaya çalışıyoruz daha zor ne olabilir ki
Türkiye modu zor gerçekten
İnsanlar felâket senaryolarına ve komplo teorilerine hemen inanmaya ne kadar meyilli. Gerçi birkaç tıklama almak uğruna aptal saptal clikbait başlıklarla Youtube videoları servis eden bu kadar çok kişi ve sözüm ona haber sitesi varken buna şaşırmamak gerek aslında.
Evet bu clickbaitler yüzünden malesef her taraf bu haberlerle dolu ve ister istemez acaba bir algı mı yaratmaya çalışılıyor diye düşünüyoruz. Sürekli mum ve pil stoğu konuşuluyor.
Bu videoyu yeni gördüm izleyeceğm bakalım hocam.
olmaz çünkü elektrik kesintisi dört beş ay sürerse ahaber izleyenler uyanışa geçer, hükümetleri protesto eder.
Evrim Ağacı videosunu izlemeniz yeterli diye düşünüyorum.
açtım şuan izliyorum şuan
Hiçbir şey olmaz. Bu haberler komplo teorisyenlerinin sevdiği tarzda spekülasyonlar. Geçen gün de güneşte patlama oldu yandık bittik diye dert yanıyorlardı sanki evrenin oluşumundan beri meydana gelen ilk patlama...
Evet yaz ortası da olmuş bu patlama ve sadece radyo frekanslarına zarar vermiş belirli bir süre
Bu dizi efsane Olabilir mi ? İnsan düşünmüyor değil.