modeme kullanıcı adı şifre girdinmi?
SMS'le gönderdiler kullanıcı adı ve şifre. Modem arayüzünden bu bilgilerle kurulum yaptım tabii ki ama DSL ışığı bile yanmıyor. Türknet mobil uygulamasında da işlemler tamamlanmamış görünüyor ancak türk telekom ve türknetten arkadaşlar gelip halletti diye anladım ben. Daha ne lazım ki?
Ben türktelekom dan geçiş yaptım. İnternet gittikten sonra yeni bilgileri girdim. 2 dakikada aktivasyon sağlandı.
Yeni abone olduk ama kablo ve port dahil her şey zaten vardı.
Hocam modem ayarlarında türknetin size verdiği kullanıcı adı ve şifreyi aktif etmeniz lazım, online işlemlere girin teknik bilgiler kısmında yazar.
SMS'le gönderdiler kullanıcı adı ve şifre. Modem arayüzünden bu bilgilerle kurulum yaptım tabii ki ama DSL ışığı bile yanmıyor. Türknet mobil uygulamasında da işlemler tamamlanmamış görünüyor ancak türk telekom ve türknetten arkadaşlar gelip halletti diye anladım ben. Daha ne lazım ki?
Dostum sen sürekli Arıcan santral dan sinyal geldiğinde kullanıma başlarsın hatta gelen 2 ekipte sinyali göndermesi lazımdı
Bir arkadaş geldi sadece neredeyse hiçbir şey yapmadı.
Yeni abone işe uzuan surer
Yeni abone olduk ama kablo ve port dahil her şey zaten vardı.
Hem evde hem de iş yerinde TürkNet kullanıyorum. Muhtemelen kendilerinden vazgeçmem.
Büyük ihtimalle modeme arayüzüne girerek TürkNet bilgilerini aktarmamışsındır sisteme.