MedyaSpace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sağlayıcı dediğiniz kavram oturup soruşturulacak bir kavram değil. Kimisi 1 servis üretiyor kimisi komple bir kategoriyi üretiyor. Yerli de var yabancı da var. Yüksek hacminiz yoksa gece gündüz soruşturarak araştırabilirsiniz. aldığı fiyatın altına hizmet koyup sağlayıcıdan daha ucuz da satan var bonuslardan kazanıp geçiyorlar. her ucuz hizmette alınmaz zaten ayrı bir dert. Üretici arıyorsan ilk önce çevre yapıcaksın ve işte o çevre olduğunda üreticilere rahatça ulaşacaksın. Bu arada üreticelere ulaşınca da birşey olduğu yok biz tüm üreticilerle çalışıyoruz hiçbir aracıdan almıyoruz elimize de birşey geçmiyor açıkçası sadece 30 adet farklı yere ödeme yapıyoruz ve takip ediyoruz. Kendi ürettiğim servislerim de var bu zor birşey değil. Ürettiğim servisleri kalkıp etrafa dağıtacağıma veriyorum bir adama zaten ondan herkes alıyor bende kendimi yormuyorum. Bir çok üretici benim yaptığım gibi yapıyor. diğerleri ise tüm dünyaya açık bir şekilde servislerini dağıtıyor hatta çoğusu direkt açık fiyat veriyor özel indirimsiz sadece bonuslarla yürüyorsunuz. kısacası 10 senedir uğraş vermişim bu sektöre tek diyeceğim şey para kazanmak istiyorsan git ucuz bir site bul desteği sağlamsa gerisi önemsiz oradan yürü nihai müşteriye.

Söylediğim şeyler herhangi bir kişi ve bir firma için geçerli değildir. Herhangi bir algı için de değildir sadece bu soruyu düzenli olarak 3 günde bir görmek artık sıktığından cevabını tam açıklayarak anlatmak istedim umarım üzeri kapalı yazdığım bu yazıyı kendi menfaati için kullanan veyahut buradan bana bir düşmanlık türetecek olan insanlar üzerine alınmaz. İyi forumlar dilerim.
Bende böyle düşünüyorum. Zamanında Türk takipçi servisi açtık 2-3 kişiye verdim. Onlar dağıtıyordu
Teşekkürler cevap için.