Herkese Merhaba,

16 - 17 Yaşlarımda internet cafede oyun oynuyordum. Akşam üzeri olduğunda kaldığım yurt a geri dönmek için kalktım ve markete geçecektim. Bu sırada İnternet Cafe'nin sahibi Murat abi ve birkaç kişi daha marketin yanında bulunan iddaa bayii ne gidiyordu. O akşam Galatasaray - Schalke(sanırım) maçı vardı ve gs ye 4 üstü oran veriyordu. Bana ' sende oynasana gs kesin alır, haftalık okul harçlığın çıkar ' dediler. Ben zaten doğuştan macera seven biriyim. Nerde olur olmaz değişik bişey var direkt atlarım. Marketten alacaklarımı düştüğümde 7-8 tl kalıyordu. Kalan parayı verdim benim yerime oynadılar. Maçı 90+ attığı golle gs 3.2 yendi. Baktım bu iş güzel para bırakıyor, oturdum laptopumun başına, analiz sitelerinden öğrenmeye çalışıyorum. Ufak tefek kazandım kaybettim derken benim cebim güzel para görmeye başladı. Odadaki 2 arkadaşım da bende para görmeye başlayınca onlar da merak sardılar. 3 kişi her cuma günü okul bittiğinde pazar günü öğleye kadar analiz yapıp kuponlar oynuyorduk. Çok yüksek olmasada ozamana göre bir öğrenci için bulunmaz miktarlar diyebilirim. Birgün 200 er tl katıp toplam 600tl lik kupon yapmaya karar verdik ve kupondan 4.571,32 para aldık. O miktarı hiç unutmuyorum. 8 yıl önce güzel paraydı. Ne yapsak diye düşünürken arkadaşlardan birisi ' benim tanıdığım rent a car işi yapan biri var, biraz fazla para veririz beni kıramaz araba verir' dedi. O gün adı mehmet olan arkadaşımın abisinin çarşıdaki evine gittik, abisi 4 gün sonra falan gelicekti. Arkadaş arabayı aldı, haftasonu olduğu için ailesini ziyarete gitti. Akşam bizi alıcak, 5 kişi gezecektik. Neyse akşam oldu arkadaş arabayla apartmanın önüne geldi, bizi aradı ama bi sorun vardı. Ben o gün öğlene kadar yatmama rağmen, saat daha akşam 8 de üzerime bir yorgunluk bir halsizlik çöktü. Normalde böyle bişey olması mümkün değil. Gitmeyi çok istesem bile canım yerimden bile kıpırdamak istemiyordu. İstemeye istemeye siz gidin ben gelmicem uyicam, yarın yine gideriz dedim. Onlar gittikten 10 dakika sonra bende ne halsizlik kaldı ne yorgunluk. Arayıpta arkadaşları geri döndürmekte istemedim biraz tv izledim telefonla uğraştım uyudum. Gece 3 te uyandım baktım gelen giden yok tekrar uyudum. Sabah 8 9 arası uyandım baktım yine kimse yok. Arıyorum biri çalıyo açmıyo birine ulaşılmıyo. Bende kapıyı kapatıp çıktım internet cafeye gittim. Oyuna tıkadığımda güncelleme olduğunu gördüm, ozamanlar böyle 100mbps 1gbps bizim oralarda yoktu. 30 45 dakka güncelleme bekliyoduk. Ben rutin olarak herzaman güncelleme olduğunda etrafımdan haberdar olmak için önce facebook a girer kim ne paylaşmış ona bakar, daha sonra yerel haber sitesine girer oradaki haberleri incelerdim daha sonra youtube bakardım. haber sitesine girdiğimde bi arabanın 130km hızla 6 takla attığı başlığını okudum. Macerayı sevdiğim için genelde bu tür haberler dikkatimi çekerdi, hemen tıkladım. Habere bakıyorum, kaza yapanların baş harfleri dikkatimi çekti, Dikkatli bakınca arkadaşlarım olduğunu farkettim. Tekrar ulaşmaya çalıştım telefona cvp veren yok. Kalktım hastaneye doğru yürümeye başladım, Hoca lakaplı arkadaşında çarşıya doğru geldiğini gördüm. Noldu diye sorduğumda, arabayı süren arkadaşın ben gelmeyince kız arkadaşını çağırmaya gittiğini, kıza şekil olsun diye yolda hızlı giderken makas attığını daha sonra takla attığını söyledi. Elektrik direği olmasa daha da atıcaklarmış. Hastaneye vardığımda birinin omzu, birinin sırtı gitmiş. Kızda iç kanama varmış. Allahtan kimsenin canına zarar gelmemiş. Kaza yaptıkları yerin yanındaki benzin istasyonu çalışanları kazaya giderken " Arabanın yanına giderken o arabadan kimsenin sağ çıkacağını düşünmeyerek, sadece dışarı çıkarmaya çalışmak için gittik " dedilerini öğrendim. O gün, bu olayın bana bir işaret olduğunu düşündüm ve kumar'a tövbe ettim.

Allah herkese nasib eylesin...