Lixible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
17 yaşımın son yıllarında idda denen illet ile tanıştım, bu illete başlamama sebep olan maç Galatasarayın fark ile yendiği başakşehir maçıydı, o maç 20₺ ile oynayıp tutan kupon ile beraber hayatımın boka saracağı zamana adım atmış oldum. Kupon tutunca gelen parayla yeni kuponlar yapıldı ve kazanıldı, bu genç yaşta olan ben için hazır paranin güzelliği olarak hayatıma giriş yapmış oldu , şuan 18 yaşıma girdikten sonra idda iletti yüzünden 30k borcum oldu ve bu artık patladığım an oldu , üniversitesiyi mezuna bırakan birisi olarak ödemekte zorlanacağım bir miktara ulaşan bu borcumu ailem ile paylaştım , borçlarımı ödeyip bu ilette bir daha bulaşmayacağıma tövbe ettim. Çevrenizde illaki vardır benim gibiler , bu gibi arkadaşları döve döve de olsa bu iletten uzak tutun , kimse şimdi gelipte hırs yapmasan böyle olmazdı gibi salak saçma şeyler yazmasın, kumar insanı hırsa sonra batışa sürüklüyor, uzun süredir bu illeti oynamıyorum cidden insan olduğumu anladım.borcu ailemle paylaştığım zaman yüzlerine bakamıyordum , nasıl bu hale geldim diye kendime kızıyordum.
Ben 30k iken bu iletten uzaklaşabildim , belki 1 ay sonra anlatsaydim bu borç 30k değil 50-60k olacaktı , çünkü borcu ödemek için mecbur yine kupon yapıp kaybedecektim , siz siz olun bu illeti oynamayın oynatmayın.
Dun 10 k ya 43 k aldim şans birazda