herkese merhaba arkadaşlar 25 yıldan fazla tütün bağımlısıyım bazı dönemler 1 paket bazı dönemler 2 pakete kadar cıktığı oldu depremden sonra olayların stresiyle günlük 2 pakete cıktı o anlarda pek bişey düşünemiyorsun sağlığınla ilğili 3-4 ay böyle devam etti daha sonra ara ara 18-22 tansiyonu görmeye başladım buda ciddi bende baş dönmesi başımı kaldıramama gibi bilinç bulanıklıgı gibi şeyler yapıyordu o dönem adanadaydık yurtlarda bi kaç kez hastaneye kaldırıldım 19-20 tansiyonla dil altı veriyorlardı düşürüyordu 1-2 tane sonra kardiyolojiye gitmem söylendi gittim tetikler yapıldı norvasc verdi dr ara cok yükselirse kapril al dedi dil altı son 2 aydır düzenli norvasc kullanıyorum yinede hafif yağlı yesem yada 2 tane ceviz kırıb yesem 18 lere fırlıyor heralde 2 aydır kaprille yaşıyorum inceleğimde sürekli kapril kullanmam cok ciddi sakıncalı oldugunu gördüm pazartesi d.r gidecem kardiyolojiemi gideyim kalp damar cerrahınamı yoksa bi psikatriyemi ? böyle devam ederse öbür tarafa biraz hızlı gidicem yoksa